Géén pluche, wél prachtig theater!
team-member

Elco van Alphen

Oprichter, spel en artistiek leider

Werkte één jaar in vaste dienst als activiteitenbegeleider en daarna meer dan twintig jaar aan de ontwikkeling van het theater van de zintuigen. Vanuit een diepe interesse voor en een gedetailleerde observatie van zijn publiek vindt hij de inspiratie om via muziek en theater contact te maken.

team-member

Margo Lötters

Spel en arrangementen

Afgestudeerd als muziektherapeut in Nijmegen en vanaf het eerste uur betrokken bij De Lachende Zon, theater van de zintuigen. Muzikale communicatie is haar belangrijkste instrument om contact te maken met iemands gevoelsleven.

team-member

Manon van Hees

Zakelijk leider

Afgestudeerd als talenwetenschapper zag ze al snel dat haar hart bij het theater ligt. Haar sterke organisatietalent en visie op theater zet zij in om fondsen te werven en de praktische organisatie te leiden.

team-member

Leo Rauh

Productieondersteuning

Begon als acteur bij Vrijplaats, de spelgroep voor mensen met een beperking van De Lachende Zon, theater van de zintuigen. Nu tourt hij mee en is hij verantwoordelijk voor de opbouw van de decors en het ontvangen van het publiek.

team-member

Jacqueline Hamelink

Celliste

Jacqueline Hamelink is een celliste die liever niet stil blijft zitten. Hoewel het klassieke muziekpodium haar thuisbasis is, gaan haar lijf en zinnen voortdurend op zoek naar het bespelen van nieuwe muzikale registers en van de volle theatrale ruimte. Haar internationale speellijst kent vele samenwerkingsverbanden die haar en ons inspireren.

team-member

Arthur Bont

Drummer en percussionist

Speelde een groot aantal theatertours met muziek- en dans gezelschappen. Zijn gevoel voor timing en zijn creative, warme invulling van de muziek stukken maken hem tot een veelzijdige drummer. Ruimte geven en nemen als het nodig is gaan hem op een natuurlijke wijze af.

team-member

Lucas Beukers

Bassist

Lucas studeerde geïmproviseerde muziek aan het Brabants Conservatorium en is als begeleider op podia, cd’s, radio en televisie te horen geweest in verschillende formaties en minstens zoveel genres.

team-member

Lory Caldarella

Theatervormgever

Lory Caldarella studeerde in 1997 af aan de Hogeschool voor de kunsten te Utrecht in de richting theatervormgeving. Tijdens de opleiding werd duidelijk dat haar voorkeur als maker vooral uitging naar lokatietheater. Haar werk is duidelijk herkenbaar en de poppen die zij maakt stralen een grote persoonlijkheid uit.

team-member

Jan van Kempen

Grafisch vormgever

Jan studeerde aan de Koninklijke academie voor kunst en vormgeving in ’s‑Hertogenbosch en ontwikkelde zich daarna tot een ontwerper met een eigen stijl en visie op vormgeving. Zorgzaam voor het beeld naar buiten dat hij op alle gebieden onder controle houdt en zo het gezicht van de theatergroep bepaalt.

team-member

Frédérique Leopold

Illustrator

Frédérique Leopold studeerde in 2004 af in de richting Tekenen en Schilderen aan de Gerrit Rietveld academie. Zij werkt als informatiespecialist, docent, beeldend kunstenaar en Vj. In haar kunstwerken probeert ze een mix te vinden tussen de rauwe werkelijkheid en haar fantasiewereld die vooral bestaat uit merkwaardige, enigszins sneue dieren.