Traject trainingen

Band :
Label :
Catalog ref. : Onbeperkt
Format : Variabel
Informatie aanvragen Andere workshops

foto-trajecttraining

 

Herhaling en verdieping op basis van diverse workshops
Om dieper op de verschillende workshops in te gaan, de tijd te nemen om zelf activiteiten te ontwikkelen, uit te proberen, bij te schaven, te evalueren en te leren van mede-cursisten bieden we trajecttraining aan. We kunnen één onderwerp meer aandacht geven (bijvoorbeeld ‘Kijken naar muziek’ of een combinatie maken van verschillende workshops. Op deze manier ontstaat er binnen uw organisatie een team professionals in het ontwikkelen en uitvoeren van theater en spel voor mensen met een grote zorgvraag.

Dit leer- en ontwikkeltraject bestaat uit 5 tot 8 bijeenkomsten en stellen we in overleg samen.

DE TRAINERS

foto-trainer-elco-crkboElco van Alphen
Werkte één jaar in vaste dienst als activiteitenbegeleider waarna hij in 1993 De Lachende Zon, theater van de zintuigen oprichtte. Vanuit een diepe interesse voor en een gedetailleerde observatie van mensen met een grote zorgvraag vindt hij nog altijd inspiratie om via muziek en theater wezenlijk contact te maken met deze bijzondere doelgroep.

Als artistiek leider, acteur, muzikant en trainer speelt hij voorstellingen en geeft hij concerten voor mensen met een grote zorgvraag. Hij werkt daarbij met professionele regisseurs, ontwerpers, acteurs en muzikanten. Zijn ervaringen en methode tot contact maken geeft hij graag door in energieke, praktijkgerichte trainingen. Hij is geregistreerd crkbo-docent.

foto-trainer-margoMargo Lötters
Margo is muziektherapeute en vanaf het begin als vast acteur / muzikant verbonden aan De Lachende Zon. Zij kan zich zeer goed verplaatsen in mensen met een grote zorgvraag. Via spel, muziek, ritme en klank maakt ze contact met ieders binnenwereld.

 

 

Informatie aanvragen Andere workshops