Wil jij ook een Chaya handpan?
(De Handpan is verkocht, dank je wel).

In de voorstelling Spiegel en in de huiskamerconcerten spelen Margo en Elco op Chaya handpannen. Deze prachtige handgemaakte instrumenten hebben een eigen klankwereld. Je kunt met het sprookjesachtige geluid het publiek betoveren en tot rust brengen, maar het mooie is dat je de pannen ook als vurig percussie instrument kunt gebruiken. De resonantie in het instrument kun je letterlijk voelen en iedereen kan meespelen op de pan. 

Iedere noot wordt speciaal voor jou gespeeld en door jou gevoeld, de klanken en de muziek sluiten bij iedereen aan.

We gebruiken de handpannen soms in combinatie met zelf gecomponeerde backing tracks. Deze zorgen voor ondersteuning van je spel en helpen mee een sfeer te creëren waarin je mooie contactmomenten kunt creëren via de muziek.

Dan hebben wij een mooi aanbod voor je!

De Handpan Shop heeft ons een echte Chaya handpan gebouwd door Rastislav beschikbaar gesteld om te verkopen. De opbrengst hiervan gaat naar Stichting De Zon. Zij maken het mogelijk om tegen gereduceerd tarief of zelfs gratis voorstellingen aan te bieden voor kinderen, jongeren en volwassenen met een grote zorgvraag

Het is echt een prachtig aanbod. Je koopt een Chaya Handpan, stemming:  D mineur keltisch mèt tas voor € 2.350,-

Hierbij ontvang je gratis:

  • Workshop van 1,5 uur ter waarde van € 85,- (1 persoon) of € 105,- (2 personen) door de Handpan Shop
  • Als je tijdens deze workshop bij de Handpan Shop ontdekt dat een andere gestemde Chaya handpan beter bij je past, dan mag je hem ruilen.
  • Een gratis voorstelling Spiegel door De Lachende Zon, theater van de zintuigen ter waarde van € 575,- voor maximaal 15 mensen met een grote zorgvraag op een zelf te kiezen locatie.
  • Backing tracks gemaakt door De Lachende Zon: de ideale basis om snel handpan te leren spelen

Wil je meer weten over de handpan en zijn unieke geluid en mogelijkheden, kijk dan eens naar: https://www.handpanshop.nl/handpandrum-shop.

Interesse?

Stuur een mail naar: manon@delachendezon.nl of bel: 06 2205 8844