Open brief aan cultuur marktplaatsen.
Beste…..,
We hopen dat u denkt: ‘Hé, daar hebben we weer een mailtje van de Lachende Zon, theater van de zintuigen. Een groep die voorstellingen maakt voor kinderen uit het speciaal onderwijs.
Mocht dat niet zo zijn dan willen wij u graag vertellen dat wij een professioneel theatergezelschap zijn dat voorstellingen geeft voor kinderen met een vaak ernstige meervoudige verstandelijke beperking. Meer over ons gezelschap kunt u lezen op onze site
‘Eindelijk een voorstelling die echt past bij de belevingswereld van onze leerlingen’, glunderde een docent. Het is echt anders theater maken voor kinderen uit het bijzonder onderwijs. Het verhaal van de voorstelling is meer ondersteunend, het tempo van de voorstelling heeft een andere dynamiek, we spelen voor kleine groepen en betrekken ieder kind individueel bij de voorstelling. 

In een gesprek met Kunstbalie werd ons idee bevestigd dat er aan deze doelgroep geen extra aandacht besteed wordt.
Kijkt u daarom eens naar onze voorstellingen: LievelingsKeurig-scheurigHuiskamerconcerten, Bach
Mocht u meer informatie willen over onze voorstellingen, deze willen aanbieden via uw Marktplaats site of samen met ons een project willen realiseren, neem dan gerust contact met ons op.
U kunt zich inschrijven  voor onze nieuwsbrief of ons liken op Facebook.

 

Schoolvoorstelling

Schoolvoorstelling Zinderling.