Huiskamerconcert Cello Zorg

Wat? :
Waar? :
Voor wie? : maximaal 10 mensen met een grote zorgvraag en hun begeleiders
Hoe lang? : een half uur
Meer weten?
info@delachendezon.nl

of bel: 06 22 05 88 44

Deze huiskamerconcerten zijn speciaal voor cliënten van Cello. Spelend door de huiskamer zoek ik iedereen even op. Devin houdt van het liedje dat ik speciaal voor hem gemaakt heb. Het gaat over zijn pappa, mamma en de hond. Bij Django speel ik hard op de djembé want hij houdt van harde, ritmische klanken die zich steeds herhalen. Na een tijdje zie je een glimlach op zijn gezicht komen. Voor Kim speel ik zachtjes op de hang, een prachtig melodisch precisie instrument. Ze voelt zich niet zo fijn vandaag en ze wordt rustig van de mooie muziek.

Ik speel twee keer per maand voor Devin, Django en Kim en daardoor heb ik hen goed leren kennen. Ik weet precies van wat voor soort muziek ze houden en ik zie en voel in welke stemming ze zijn. Dat bepaalt de sfeer van dat moment.

Muziek is erg belangrijk voor de mensen voor wie wij spelen. Ze kijken vaak uit naar de huiskamerconcerten die op vaste momenten gepland zijn. Er zijn groepen waar ik meer een liedjesprogramma speel. Ook hierin zoek ik naar de persoonlijke smaak van de deelnemers en is er binnen het concert veel ruimte om actief deel te nemen.

Ook werk ik individueel met cliënten, dit kan gitaar- of blokfluitles zijn. Er is een jongen waarmee ik samen liedjes schrijf en componeer. Als ze af zijn nemen we die op in de geluidsstudio. Voor Corneel zing en speel ik liedjes op de gitaar, hij vindt het geweldig mij op zijn manier te vertellen wat hij wil horen en het trillen van de gitaar te voelen. Kortom: bij iedere individuele vraag gaan we op zoek naar een passende vorm.

Spel en muziek Elco van Alphen

De kosten
Het seizoen loopt van september tot juni. De kosten zijn €8,35 per persoon voor een half uur bij een groep vanaf 6 personen. Als de groep uit minder personen bestaat delen we €50,- door het aantal personen. De prijs voor individuele concerten en muzieklessen bedraagt tussen de €18,- en €25,- per keer. Soms is er wat te vieren of wil je iets extra’s organiseren; de kosten voor een eenmalig huiskamerconcert zijn €195,-. Alle prijzen zijn inclusief reiskosten en BTW.

Download Algemene voorwaarden Huiskamerconcert