Huiskamerconcert

Categorie :
Bestemming :
Aantal deelnemers : Maximaal 10 personen met een grote zorgvraag
Duur : 45 minuten

Vraag informatie Boek voorstelling  Speellijst Doneer • Help ons méér voorstellingen mogelijk te maken!

We spelen graag huiskamerconcerten: een kleinschalig en toegespitst muziekprogramma dat in de directe en vertrouwde woonomgeving plaatsvindt. Het zijn bijzondere activiteiten om met regelmaat terug te laten komen, maar ook voor zomaar een keer tussendoor of voor een speciale gelegenheid. We spelen in op de vraag van de groep. Soms ontstaat een verstild belevingsconcert, een andere keer een uitbundig en vrolijk liedjes programma. Het publiek wordt altijd direct betrokken bij de huiskamerconcerten.

Vaak ontstaan er nieuwe composities die passen bij de mensen voor wie we spelen. In de liedjes komen woorden en klanken voor die ons publiek graag gebruikt. In de huiskamerconcerten spelen we op de dromerige hangdrum en gebruiken we swingende beats. Alle muziek is door ons zelf geproduceerd en je vindt een aantal tracks op Spotify, Youtube en iMusic. Zo kun je ook vooraf en na afloop nog genieten van onze muziek.

Zang, arrangementen, gitaar, hang, fluit, percussie Elco van Alphen  •  Zang, arrangementen, accordeon, percussie Margo Lötters