Huiskamerconcert

Categorie :
Bestemming :
Aantal deelnemers : Maximaal 10 personen met een grote zorgvraag
Duur : 45 minuten

Vraag informatie Boek voorstelling  Speellijst Doneer • Help ons méér voorstellingen mogelijk te maken!

We spelen graag huiskamerconcerten: een kleinschalig en toegespitst muziekprogramma dat in de directe en vertrouwde woonomgeving plaatsvindt. Het zijn bijzondere activiteiten om met regelmaat terug te laten komen, maar ook voor zomaar een keer tussendoor of voor een speciale gelegenheid. We spelen in op de vraag van de groep. Soms ontstaat een verstild belevingsconcert, een andere keer een uitbundig en vrolijk liedjes programma. Het publiek wordt altijd direct betrokken bij de huiskamerconcerten.

Vaak ontstaan er nieuwe composities die passen bij de mensen voor wie we spelen. In de liedjes komen woorden en klanken voor die ons publiek graag gebruikt. Het is mogelijk dat wij deze persoonlijke liedjes opnemen in onze home-studio: een speciaal cadeau als herinnering. Voor de voor- en napret kunnen we een CD samenstellen met liedjes die in het huiskamerconcert voorkomen.

Zang, arrangementen, gitaar, hang, fluit, percussie Elco van Alphen  •  Zang, arrangementen, accordeon, percussie Margo Lötters