Keurig-Scheurig

Wat? :
Waar? :
Voor wie? : Maximaal 15 mensen met een grote zorgvraag en hun begeleiders
Hoe lang? : drie kwartier
Meer weten?
info@delachendezon.nl

of bel: 06 22 05 88 44

Keurig-scheurig is een mooie interactieve muzikale theatervoorstelling die het beste tot zijn recht komt in de huiskamer of een activiteitenlokaal. Het scheuren nemen we letterlijk.

Een swingend intro op accordeon en gitaar, een vrolijk walsje en een droevige tango komen voorbij. We spelen op de Hang, een heel bijzonder percussie-instrument, en op onze gongs. Zo ontstaat een introvert klankenspel dat je niet alleen hoort, maar ook voelt in je buik.

Onze poppen blijken ook muzikaal te zijn want ze luisteren goed of ze woordjes of klanken horen waarvan ze een liedje kunnen maken. De scène met de trommelstokjes swingt de pan uit, een rolstoel klinkt prima als drumstel en ook een stoel en de vloer zijn prima instrumenten om de juiste groove te krijgen. Op de Ukelele – dat letterlijk springende vlo betekent – spelen we ons bekende namenliedje.

Keurig-scheurig is een vrolijke huiskamervoorstelling voor mensen met een grote zorgbehoefte en hun begeleiders, familie en iedereen die graag op bezoek komt.

Spel, zang en concept Elco van Alphen  •  Spel en zang Margo Lötters

Aantal voorstellingen maximaal 3 op één dag