Theaterles Vrijplaats

Categorie :
Bestemming :
Aantal deelnemers : Maximaal 12
Duur : 60 minuten
Informatie aanvragen Andere trainingen

Vrijplaats is een theatergroep die repeteert op de dinsdagavond in Rosmalen op de Binckhorst. Het maakt ons eigenlijk niet uit of je wel of geen beperking hebt! Vaak werken we aan presentaties. De regisseur maakt gebruikt van de persoonlijke ervaringen van de acteurs als basis voor de improvisaties en de presentaties.

Dit levert indrukwekkende scènes op die haarfijn laten zien hoe de spelers het leven met zorgaanbieders ervaren. Veel scènes laten ook een alledaagsheid zien vol liefde, teleurstelling en dromen. Maar altijd is daar een geweldig relativerend gevoel voor humor. Met een aantal vaste acteurs maken we regelmatig presentaties voor congressen en symposia. We hebben ondertussen al aan een aantal onderwerpen gewerkt zoals: werk, ambitie, medezeggenschap, relaties en kinderen krijgen, verhuizen, verliefd zijn, regels op de leefgroep en de macht van de organisatie.

Met deze groep gaan we regelmatig op pad om te spelen, bijvoorbeeld naar het HAN theater in Nijmegen of naar het Summa college in Eindhoven.

De kosten
Het seizoen loopt van september tot juni. De kosten zijn €7,75 per persoon voor een uur.

Download Algemene voorwaarden Vrijplaats Andere trainingen Trainingsinformatie aanvragen