We zijn uitgenodigd door Stichting Villa Puur om op zondag 18 juni om 14:00 de voorstelling Lievelings te spelen voor de toekomstige bewoners van Villa Puur.

Villa Puur wil een kleinschalige woonplek met dagbesteding bieden aan kinderen met een meervoudige beperking, een echt thuis. Marijn, Loes, Geert, Koen, Milan en Daan zouden het heel leuk vinden om nog meer vrienden en vriendinnen te verwelkomen die samen met hen in Villa Puur zouden willen wonen. Daarom zijn zij op zoek naar uitbreiding van hun initiatief en naar actieve ouders die samen met hen de schouders onder dit initiatief willen zetten.

De voorstelling is openbaar: iedereen is welkom in de Malerij op de Noordkade om samen met de kinderen en hun familie te komen genieten van een voorstelling die gaat over jezelf mogen zijn, over jouw Lievelings. Iedereen heeft wel een ding dat je altijd bij je wilt dragen omdat het vertrouwen geeft. Of een repeterende handeling die je zekerder maakt. Dat is de inspiratie geweest voor deze voorstelling die gaat over jezelf mogen verliezen in wat jouw Lievelings is. Licht, luchtig en muzikaal.

Na de voorstelling biedt De Lachende Zon inspiratietijd: ruimte voor de kinderen met een grote zorgvraag om samen met hun ouders, broers, zussen en vrienden te spelen en te ontdekken. Bijvoorbeeld hoe vrolijk je kunt worden van het ritme van een drumstok of hoe uitdagend de grote ballen kunnen zijn. De zorg staat even niet centraal, maar lekker kunnen genieten van elkaar en inspiratie opdoen.

Een prachtkans om De Lachende Zon te zien spelen en om Villa Puur te leren kennen. Wil je dit mee beleven? Kom langs op de Noordkade, je bent van harte uitgenodigd. De voorstelling duurt van 14:00 tot 15:00, daarna is er een uur inspiratietijd.